Laurier kers

De voordelen van Laurierkers Caucasic

Deze plant is eigenlijk niet zo bekend. Maar kent toch heel veel voordelen. Je kent vast wel de Laurier. Deze haag heeft eigenlijk vrij identieke voordelen. Waardoor het een goede keuze zal zijn. Maar wat zijn nu precies de voordelen van de prunus laurocerasus caucasica? En waar schaf je nu zo’n plant aan? Je leest het hier allemaal!

Plicata

De voordelen

Wanneer je ervoor kiest om een om deze plant in je tuin te zetten, geniet je van veel voordelen. Net zoals bij veel andere planten, geniet je van een mooie dosis privacy. Deze plant heeft namelijk hele grote bladeren. Deze bladeren blijven het hele jaar groen en zullen ook blijven hangen. Daardoor zal de privacy het hele jaar doorgaan. Daarnaast groeit de plant erg snel. En zal het bij beschadigingen snel weer teruggroeien. 

Een ander voordeel is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Veel andere planten die tot hetzelfde soort horen, vragen echter veel onderhoud. En daarom is deze plant extra fijn om te hebben. De plant hoef je zelfs alleen maar in het voorjaar te snoeien. En soms wanneer het nodig is in september.

Ten slotte is deze domeinnaam goed bestand tegen strenge winters. Het is een sterke plant die niet zomaar dood of kapot zal gaan wanneer het koud wordt. En zoals we al eerder hebben aangegeven, zal deze plant ook in de winter mooi groen blijven.

Taxus Media

Heeft deze informatie je nu enthousiast gemaakt? Dan wil je natuurlijk zo’n plant aan gaan schaffen. Het aanschaffen is eigenlijk vrij eenvoudig. Je zoekt een kwekerij bij jou in de buurt. Of natuurlijk op het internet. Het voordeel van het internet is dat je de bomen bij je thuis krijgt gestuurd. Op deze manier hoef je niet eens naar een winkel toe om je bestelling te doen.