De grammen weegschaal in gebruik

Ben jij bekend met de grammen weegschaal? Hiermee kun je er namelijk voor zorgen dat de planten voldoende voeding krijgen. Zo kun je er goed voor zorgen dat de planten niet kapot gaan en daarmee behoedt jij jouw planten. Als kweker zijnde geniet ik iedere dag weer van het kweken. De planten zie je met de dag groeien en de groentes doen het ook onwijs goed. Zo krijg ik sinds een paar dagen weer kleur op de tomaten. Prachtig om te mogen zien hoe dat de planten van groen overgaan naar de kleur rood.

Het kweken

Eigenlijk begon het een kleine vijf jaar geleden. Met de gedachten om het een keer te proberen is het uitgelopen tot een leuke hobby met onwijs veel plezier. De minikas staat bij ons in de tuin en de afzuiger is erop gemonteerd. Als je het wilt gaan kweken, dan moet je het ook goed aanpakken toch? Hierdoor heb ik toen die tijd alles uit de kast getrokken en ben ik begonnen met kweken.

Nu dat ik begin te merken dat ik dankzij de grammen weegschaal stevigere planten heb, probeer ik het ook echt aan te houden. Zo raad ik iedere kweker aan om gebruik te maken van deze weegschaal. Het scheelt je namelijk onwijs veel werk.