Nieuwe kranen met een antieke uitstraling

Nieuwe kranen met een antieke uitstraling

Nieuwe kranen met een antieke uitstraling

Antieke trends komen altijd weer terug na verloop van tijd. En dat is zeker niet zomaar. Veel antieke en retro elementen bieden elk interieur namelijk een soort tijdloze uitstraling. Antieke muurkranen passen hier dan ook uitstekend bij. Of u nu een klassieke badkamer heeft of een moderne en strakke badkamer, nieuwe kranen met een antieke look tillen elke badkamer naar een hoger niveau. Lees snel verder.

Mooie kranen als mooi detail

Kranen zijn uiteraard essentieel voor elke badkamer. Om de wasbak vol te laten lopen, om het bad vol te laten stromen en om te kunnen douchen. Daarvoor kunt u simpele modellen uitkiezen, maar het zijn de details die elk interieur opvallend en mooi maken. Wilt u uw badkamer naar een hoger niveau tillen? Ga dan voor één of meerdere nieuwe kranen met een antiek uiterlijk. Hiermee heeft u de voordelen van moderne technieken en de charme van de klassieke, antieke uitstraling.

Antieke kranen: inspiratie

De inspiratie achter de antieke kranen is te vinden in de prachtige oude Franse interieurstijlen. Deze oude antieke kranen zijn dan ook vaak in oude Franse panden terug te vinden. Dezelfde decoratieve elementen van de kranen ziet u dan ook vaak terug in andere onderdelen van deze panden. Denk hierbij aan de tegels en de gevels. Zo biedt deze oude Franse stijl een enorme schat aan inspiratie voor moderne kranen met een antieke uitstraling.

Diverse soorten en maten

Het fijne van moderne kranen met een antieke uitstraling is dat ze in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Zo zijn ze te krijgen in verschillende kleuren, zoals zilver, goud, koper en nog veel meer. U kunt daarnaast ook nog gaan voor verschillende afwerkingen, zoals glanzend, mat etc. Met meerdere metaalkleuren en elke RAL kleur naar wens, kunt u met moderne kranen met een antieke uitstraling alle kanten op.

Meer wooninspiratie

Wilt u meer wooninspiratie? Wilt u nog meer ideeën om uw interieur naar een hoger niveau te tillen? Lees dan nog meer van onze inspirerende blogs.