Een mooie keuken begint met een mooie vloer!

Topkwaliteit keuken vloertegels koopt u bij Tegelmegashop.be. Naast een prachtige collectie vloertegels bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit 1e keus producten. Maar dat is niet alles; Wij staan voor een optimale online gebruikerservaring, bieden de beste online prijzen (lees: zijn de goedkoopste) en kunnen door een grote eigen voorraad en directe contacten met de grote fabrikanten in Italië en Spanje super snel leveren: Vloertegels keuken online bij Tegelmegashop.be! Wij vertellen u graag wat meer over onze collectie tegels die ideaal geschikt zijn voor de keukenvloer. Misschien doet u wel inspiratie op. Wilt u meer weten of heeft u specifieke vragen, dan kunt u altijd even bellen, mailen of een bezoek brengen aan onze showroom. Wij helpen u graag.

Tegelmegashop

Waar moet ik goed op letten bij de keuken?

Welke vloertegel voor de keuken u ook koopt, dit hangt  natuurlijk helemaal af van uw wensen. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een geschikte tegel. Vaak is de keuken actief een onderdeel van de woonkamer, of het verlengde van de woonkamer. Hierbij is het dus erg belangrijk dat er een goede combinatie is tussen de vloer van de woonkamer en van de keuken. Een belangrijke keuze hierbij is of u een doorlopende vloer wenst, of een onderscheid wilt maken. Vaak wordt ook gekozen voor een houten vloer in de woonkamer en vervolgens een overgang naar een tegelvloer voor de keuken. Maar ook wordt er gekozen voor een andere tegel. Wat uw keuze ook is, zorg ervoor dat de tegels (of het hout en de tegels) bij elkaar passen of kies voor dezelfde tegel.

En heel erg belangrijk, maar helaas iets dat vaak vergeten wordt: Stem de tegels af op het keukenblad. Het keukenblad is een heel bepalend element van de keuken en ook het item dat het meest eentonig en aanwezig is op het gebied van kleur. Ditzelfde geldt voor de vloer, dus deze twee elementen moeten goed bij elkaar passen voor een keuken die mooi in balans is. Houdt ook rekening met de achterwand van uw keuken. Om te zorgen dat uw vloer en achterwand een geheel vormen is de keuze voor hetzelfde materiaal en kleurgebruik essentieel. Iets unieks in uw keuken, denk dan eens na over mozaïek, metro tegels of helemaal hip op dit moment; Houtlook (in visgraat)!