valbeveiliging

Heb jij al valbeveiliging in huis?

Prioriteitvalbeveiliging

Tot voor kort had ik nooit het idee dat ik ooit valbeveiliging nodig ging hebben, maar dit is veranderd toen wij zijn begonnen met verbouwen. Wij hebben een heel erg oud pand gekocht waar nog een hoop aan moet gebeuren en veel daarvan wil ik zelf gaan doen. Dit is niet alleen om kosten te besparen, maar ik vind dit ook gewoon erg leuk. Zelf heb ik niet heel veel kennis van zaken, maar mijn beste vriend gelukkig wel. Hij gaat dan ook veel ondersteuning aan mij bieden en daarvoor zal ik hem gewoon betalen. Het eerste wat hij tegen mij zei was dat ik moest zorgen voor een goede werkplek. Dat betekende dat ik moest zorgen voor zo min mogelijk risico’s op ongelukken.

valbeveiliging

Tip

Als eerste heb ik toen gezorgd voor valbeveiliging, omdat wij ook veel aan het dak gaan werken. Hij kwam met de tip om daarvoor op de webshop van G4s safety solutions te kijken. Hij had hier zelf hele goede ervaringen gehad en wist dat ik het ook kon betalen. De prijzen zijn hier ongelofelijk goed in verhouding met de kwaliteit die jij ervoor krijgt. Alle producten die ik hier nu heb aangeschaft, kan ik nog heel wat jaren mee doen. Als jij nu ook graag dit soort spullen wilt kopen, neem dan zeker een kijkje. Zij staan ook open voor al jouw vragen, die jij gemakkelijk kunt stellen door te bellen of te mailen. Ik zou hen echt aan iedereen aanraden, want mijn ervaringen met hen zijn alleen maar positief geweest.