Het is ook mogelijk een beveiligde lichtkoepel aan te schaffen

logo-topkoepelIk ga het vandaag niet over tuinen hebben, maar over lichtkoepels. Nu is dit misschien een niet zo voor de hand liggend onderwerp, maar wel interessant. Zoals jullie weten van geef ik jullie graag tips mee voor buiten in de tuin, maar vandaag voor binnen het huis. Ik ben op dit onderwerp uitgekomen omdat ik deze laatst zag bij vrienden. Zij hadden een aanbouw gedaan en er was niet genoeg natuurlijk licht in de ruimte. Zo werd mij verteld door hun dat ze alle opties hadden overwogen. Uiteindelijk zijn ze uitgekomen bij lichtkoepels. Ik zelf was hier niet op gekomen, mede door het feit dat ik een lichtkoepel altijd in winkels zie. Maar blijkbaar worden deze ook steeds vaker binnen woningen geplaatst. Ik moet zeggen dat het resultaat ook zeer mooi is. Wat ik mij wel af vroeg bij het zien van de lichtkoepel was of het wel inbraak veilig was. Mijn vrienden vertelde dat de lichtkoepel die zij via licht-koepels.be gekocht hadden heel veilig is.

FotoDPI013a-(2)

Een beveiligde koepel

opstand5Mijn vrienden vertelde mij dat het mogelijk was een op maat gemaakte doorvalbeveiliging te monteren. Dit hebben zij dan ook gedaan. Deze beveiliging werd eenvoudig bevestigd op de dagmaat. Door de SKG-keuring heb je de garantie dat de koepel voldoet aan de eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit in combinatie van de polycarbonaat koepel hou je inbrekers zeker buiten. De doorvalbeveiliging worden zoals gezegd op maat gemaakt en gemonteerd. Hierdoor zijn deze niet te verwijderen omdat ze vast aan de opstand worden bevestigd. Ik kan jullie alleen maar als tip mee geven om eens een kijkje te nemen op hun website. Lichtkoepels is echt een opkomende trend, dus doe je voordeel ermee.