woonenzo.nl

De voordelen van woonenzo

Woonenzo.nl is precies wat je nodig hebt als je niet uit huis wilt vooral op de dag dat je vrij bent. Wij weten dat sommige mensen liever thuis willen blijven of iets anders met het tijd doen die ze binnen een winkel besteden om rond te lopen. Daarom hebben we besloten om woonenzo.nl te maken. Wanneer je gebruikt maakt van onze online store kan je meteen opzoek gaan naar het meubel die je vorige week in ons meubelwinkel hebt gezien en dat je graag wilt kopen. Als je verder leest, kom je erachter komen deze site je ideale online meubelshop is.

Vind makkelijk wat je opzoek naar bent

Op woonenzo.nl kom je meteen de verschillende categorieën tegen van ons grote assortiment. Eenmaal jij een categorie kiest, kom je alle meubels tegen die daar thuishoren. Wil je de zoek term iets specifieker maken? Wees gerust, want dat is mogelijk. Stel je voor, je hebt boxsprings gekozen in de categorie slaapkamer. Om het meer persoonlijk te maken, kan je aan het materiaal, de kleur, de afmeting, de matras, extra opties en nog meer kiezen. Hierdoor kan je binnen een paar minuten het meubel tegen komen dat je aanspreekt en dat je graag wilt hebben. Daarna kan je meteen uitchecken en betalen. De rest van de tijd en dag zijn allemaal van jou!

woonenzo.nl

Maar dat is niet alles!

Wanneer je opzoek bent naar een bepaalde meubel, kan je meteen zien of het op voorraad is of niet. Praat niet van SALE, wie houdt niet van SALE! Wij hebben ook een categorie voor alle meubels die in de aanbiedingen zijn. Wil je antwoord op een bepaalde vraag, kijk dan onder klantenservice en klik op “vraag en antwoord”. De meeste mensen krijgen meteen antwoord op hun vraag. Maar als je geen antwoord kunt vinden op je vraag, dan kan je naast bellen of appen ook een bericht sturen in de chatbox op de site tijdens ons werktijden. Ons team zult je zo snel mogelijk beantwoorden. Beter kan het niet worden!