composiet dorpel van COMPOSIETvakman

Binnendorpels van arduin of toch arduin look?

Wanneer u op zoek bent naar een passende arduin binnendeur dorpel bij COMPOSIETvakman.be, kunt u kiezen voor de licht gezoete binnendorpel, met die mooie kenmerkende blauwgrijze kleurtint en subtiele tekeningen, of de donkere antraciet kleurtint van donkergezoet arduin. Waar u ook voor kiest, wij staan garant voor topkwaliteit arduin, zorgvuldig maatwerk in eigen beheer, een snelle levering & een scherpe (online) prijs. Iedere dorpel wordt bij ons op maat vervaardigd en hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over:

Op maat, direct uit eigen zagerij:

Een dorpel van Belgische blauwe steen is bij ons altijd een maatwerk product, dat aan de hand van uw wensen op maat vervaardig wordt. U voert de gewenste afmetingen (breedte & lengte) in en pas dan wordt het productieproces gestart. Het op maat zagen – en eventueel het realiseren van specifieke zaagsneden en/of de afwerking van de zijkanten – doen wij volledig in eigen beheer. Zo kunnen wij de kwaliteit – zowel in materiaal als in bewerking – waarborgen en uw maatwerk blauwe steen binnen-dorpel snel & voor een eerlijke prijs leveren. 

composiet dorpel van COMPOSIETvakman

Of toch de arduin look?

Arduin blijft een relatief (kras)gevoelig product, waarbij periodiek onderhoud benodigd. Wanneer uw keuze is gevallen op een donkergezoete arduin binnendeur dorpel – met die mooie levendige donker antraciet kleurtint – dan kunt u ook de ‘arduin look’ composiet dorpel van COMPOSIETvakman overwegen… 

Wij hebben een mooie donkergezoete arduin look binnendorpel van composiet in onze collectie opgenomen, zowel verkrijgbaar in marmercomposiet als in kwartscomposiet. Het verschil tussen deze twee zit hem met name in de prijs & de kwaliteit: marmercomposiet is – t.o.v. echt arduin – qua prijs iets voordeliger & iets minder gevoelig, terwijl kwartscomposiet wat duurder is, maar kwalitatief ook hoogwaardiger (onderhoudsvriendelijk, krasvast, slijtvast, zuurbestendig, etc.). Het is dus mogelijk om de sfeervolle donkergezoete blauwe steen look te combineren met de voordelen van composiet, al is het maar dat u het weet!