Sieradendisplays – Producten weergeven in jouw interieur is ook een kunst

Er is een groot aantal verschillende opties voor sieradendisplays op de markt. Het is belangrijk om te overwegen wat het display moet kunnen doen voordat u zich tot aankoop verbindt. Bijvoorbeeld, wat voor soort sieraden worden weergegeven. Als u dure stukken wilt weergeven, is het raadzaam om iets met een slot te overwegen.

Waarom volg je deze tips niet om ervoor te zorgen dat je sieradendisplay aan je behoeften voldoet:

Dure sieraden


Afhankelijk van de waarde van uw voorraad hangt af van hoeveel u bereid bent uit te geven aan beveiligde sieradendisplays. Voor de topbudgetten moet u kijken naar aanrechtdisplays van versterkt glas met sloten. Hierdoor kan alleen personeel de sieraden hanteren en te allen tijde veilig houden. Het kan ook de moeite waard zijn om een ​​alarmsysteem in de vitrines te installeren om maximale beveiliging te garanderen.

Mid Range sieraden


Voor sieraden van Unsaid Library uit het middensegment verwachten klanten dat ze relatief gemakkelijk met de sieraden kunnen omgaan. Dat wil echter niet zeggen dat je het moet laten rondslingeren! Waarom zou u geen vitrines overwegen? Deze kunnen worden gemaakt in verschillende materialen, waaronder glas, helder en gekleurd acryl. Als u een beperkt budget heeft, kunnen acrylvitrines de optie voor u zijn. Acryl heeft ook lichtbeschermende eigenschappen. In sommige gevallen kunnen vitrines van acryl uw artikelen beschermen tot 90% van het UV-licht, zodat ze buiten bereik blijven. Het UV-filter helpt uw ​​items te beschermen tegen vervaging of beschadiging door de zon. Standaard vitrines zijn normaal gemaakt van 5 mm dik helder acryl. Ze kunnen een open einde hebben zodat het personeel gemakkelijk toegang heeft om het display bij te werken, of ze kunnen worden afgesloten om een ​​beetje extra bescherming te bieden. Door de sieraden in te sluiten, kunt u uw voorraad aantrekkelijk weergeven aan uw klanten en deze ook beschermen tegen te gretige vingers. Vitrines zijn een uiterst kosteneffectieve en veelzijdige weergaveoptie. Ze beschermen uw artikelen niet alleen tegen dagelijkse slijtage, ze worden ook veilig en aantrekkelijk weergegeven zonder het artikel zelf te verstoren.

Kostuum juwelen


De meeste retailers vinden dat bij het tonen van kostuumjuwelen minder meer is. Een goedkope maar aantrekkelijke manier om kostuumjuwelen te tonen is om mannequins in acrylvorm of bustes te gebruiken. Uw leverancier moet dit soort displays kunnen aanpassen aan verschillende vormen, maten en kleuren. Vaak zijn deze displays vrijstaand en kun je je sieraden er omheen en overheen draperen, waardoor een stijlvol en visueel opwindend display ontstaat. Dit zal uw klanten aanmoedigen om de sieraden te passen en dus een aankoop te doen.