Populair bij EIKENvakman; de eiken X poot.

EIKENvakman.nl is een gespecialiseerde webshop in eikenhout producten voor binnen. De basis van onze online collectie betreft een ruime collectie eiken bladen en eiken tafelbladen, maar ook vindt u bij ons prachtige tafelpoten van eikenhout & staal. In een serie blogartikelen vertellen wij u wat meer over populaire producten. Dit keer gaan we dieper in op de X-poot van eikenhout; Een bijzondere combinatie van het sfeervolle eikenhout met een moderne vormgeving, voor een prachtige eiken (eetkamer)tafel!

Eiken X-poot van EIKENvakman.nl.

Onze eiken X-poten worden altijd per set geleverd, u ontvangt dus 2 stuks voor de vertoonde prijs! Onze eiken tafelpoten zijn vervaardigd uit 12×12 cm massief eikenhout, verlijmd in delen van circa 2 cm. De breedte van de bovenzijde is 96 cm (montageplaat) en breedte van de onderzijde is 66 cm. De X tafelpoot is daarnaast 72 cm hoog en vervaardigd uit verlijmde delen van onbehandeld rustiek eikenhout. Dit eikenhout is uiteraard geschaafd en tevens kunstmatig gedroogd (kd) circa 12%, ideaal geschikt voor binnen dus. De tafelpoot is voorzien van een stalen montageplaat (incl. gleufgaten). Naast een goede & eenvoudige montage zorgt deze plaat ook direct voor een versteviging van uw eiken blad (tegen werking), wel zo handig! De montageplaat van staal is 4 mm dik, gepoedercoat (zwart) en voorzien van 8 gleufgaten, 4 per ‘lange zijde’. Deze tafelpoten worden met de hand vervaardigd door ervaren houtbewerkers.

LET OP: Rustiek eikenhout kd 8-12% is geen foutvrij (A kwaliteit) eikenhout. Rustiek eikenhout bevat noesten, scheurtjes en mogelijk ook hart en kleine delen spint. Houdt hier dus rekening mee. Wilt u meer weten, neem dan snel een kijkje op onze website www.eikenvakman.nl, naast een ruime collectie tafelpoten van eikenhout & staal vindt u bij ons ook prachtige eiken tafelbladen & meubelbladen. Eikenhout voor binnen bestelt u voordelig en eenvoudig bij EIKENvakman.nl!