Maak van je slaap een klein feestje dankzij linnen beddengoed

Slapen is een activiteit waar je eigenlijk zo weinig mogelijk bewustzijn voor wilt gebruiken. Zodra je immers slaapt, dan ben je je niet langer bewust. Tijdens je dromen is er nog wel iets van een van een bewustzijn actief, maar als je een spectrum zou hanteren met gradaties van bewustzijn, dan zou het droombewustzijn ongeveer in het midden liggen tussen je alerte wakkere bewustzijn en de staat van je brein tijdens bijvoorbeeld een coma. Sommige mensen merken dit ook heel duidelijk als ze zich realiseren dat ze dromen. Op dat moment maken ze eigenlijk de overgang naar hun wakkere bewustzijn. Ze krijgen dan controle over de droom, omdat ze bewuster zijn en keuzes gaan maken. Dat betekent dat je de droom kunt gaan vormgeven. Het nadeel is alleen dat je dus dichter bij je wakkere bewustzijn komt en vaak ook vrij snel wakker wordt. Mocht je niet wakker worden, dan vergeet je vanzelf weer dat je droomt en droom je weer lekker verder. Lekker dromen en lekker slapen is dan ook een klein feestje als het allemaal gaat zoals het zou moeten gaan. Slapen wordt dan echt iets dat fijn is en waar je naar uit kunt kijken. Maar als je niet goed slaapt, vaak wakker wordt, ligt te woelen en te draaien, dan is het uiteraard een heel ander verhaal. Van een feestje is dan zeker geen sprake. het is dan in ieder geval geen feest waar je graag nog even blijft, maar eerder een feestje dat je graag zo snel mogelijk en vroegtijdig weer verlaat. Met het juiste beddengoed kun je ervoor zorgen dat je in ieder geval de kwaliteit van slapen verbetert. Zo kun je bijvoorbeeld linnen beddengoed kopen. Door je katoenen beddengoed te vervangen door linnen beddengoed, kun je in ieder geval het comfort dat je tijdens de nacht ervaart naar een hoger niveau tillen. Voordat je hiermee begint, is het echter wel belangrijk dat je eerst goed kijkt naar het bed en het matras. Dit is de basis van een goede nachtrust. Je kunt nog zulk comfortabel linnen beddengoed kopen, maar als je matras niet goed is, dan heeft dat allemaal weinig effect. Daarom is het ook goed om dat eerst te regelen. Zodra dat in orde is, dan kun je met het beddengoed aan de slag. Zo kun je qua linnen beddengoed bijvoorbeeld denken aan: 

  • Linnen kussensloop
  • Linnen dekbedovertrek
  • Linnen bedsprei
  • Hoeslaken

Het beddengoed is uiteindelijk waar je lichaam (huid) contact mee maakt. Het matras zorgt voor de ondersteuning, maar je voelt voornamelijk het hoeslaken en het dekbedovertrek. Daarom is linnen beddengoed zo’n goede keuze, omdat dit juist zorgt voor een heerlijk zacht gevoel. Je bestelt linnen beddengoed eenvoudig online via de webwinkel van Casa Comodo. 

Bestel eenvoudig het juiste linnen beddengoed via casacomodo.nl/be

Als je linnen beddengoed wilt kopen, dan kun je dat meteen regelen. Door de website van casacomodo.nl/be te bezoeken kun je meteen zien wat je zoal kunt bestellen. Je kunt dan ook gemakkelijk zien wat je kunt kopen. Alles wat je nodig hebt voeg je toe aan de winkelwagen en kun je daarna direct bestellen.

Kijk voor meer informatie op de site

Als je meer wilt weten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website.