tuinmeubel

Ik heb altijd al design buitenmeubelen gewild!

tuinmeubel

Eindelijk de kans gekregen

Voor de meeste mensen zijn design buitenmeubelen nou niet per se een droom, maar voor mij was dat het wel! Al van kinds af aan heb ik gedroomd van een mooie grote tuin met design buitenmeubelen. Eerst wist ik natuurlijk niet dat het design meubelen waren. Toen ik op een gegeven moment mijn eigen huis met een tuin had, realiseerde ik mij dat de meubelen die ik zo graag wilde, hartstikke duur zijn. Dat komt natuurlijk omdat het echt design is en daarvoor het beste materiaal gebruikt wordt.

Ik besloot ervoor te gaan sparen, maar met alle vaste lasten kwam het er maar niet van! Uiteindelijk kwam ik per ongeluk terecht op de website van Dutch Riviera. Daar waren de prijzen een stuk lager dan verwacht, maar was de kwaliteit net zo goed! Dit moest ik hebben.

Met hen nam ik contact op, om meer te weten te komen over de materialen en de goedkope prijzen. Ik werd overtuigd en wilde direct op aankoop overgaan. Zo gezegd, zo gedaan! Nu heb ik eindelijk mooie design tuinmeubelen in mijn achtertuin staan en daar ben ik ontzettend blij mee! Wat vinden jullie van de prachtig witte banken?