verhuizen

Het is zover, je gaat verhuizen! Daarvoor 3 handige tips.

Ben jij één van de gelukkige die het is gelukt om samen met je vriend/man een huis te kopen? Dan willen wij je ten eerste natuurlijk feliciteren. Maar vergis je niet, bij een verhuizing komt heel wat kijken. Om het verhuizen makkelijke te maken hebben wij een aantal tips voor je!

Neem een deurstopper mee

Om de verhuizing een stuk makkelijker te maken heb ik hier de gouden tip! Aangezien je tijdens de verhuizing meerdere keren met je handen vol door de deuren heen moet is het verstandig om deurstoppers mee te nemen. ZO kan je makkelijker in en uit het huis en is het verhuizen een stuk gemakkelijker. Je hoeft dan niet elke keer weer rekening te houden met de ander die achter je aan komt of voor een ander te deur elke open te houden.

Check de kwaliteit van de sloten in huis

Dit is iets wat misschien niet bij iedereen meteen opkomt wanneer men denkt aan verhuizen, maar het is belangrijk om te checken wat de kwaliteit van de sloten van je nieuwe huis is. Vooral wanneer je een ouder pand hebt gekocht is het zeker geen overbodige luxe om dit te bekijken en zo nodig de sloten te vervangen. Het is goed om hier van te voren al naar te kijken, want de sloten vervangen kosten kun je dan meenemen in je budget voor de verhuizing. Wanneer je dit laat doen tijdens de verhuizing of ervoor weet je zeker dat al je mooie spullen veilig staan in het huis. Tot slot heb ik als laatste tip om eens te kijken bij Slotenmaker-holland.nl, dit is namelijk een goede en betrouwbare slotenmaker! 

Kleurcode je verhuisdozen met post-it notes

Het is tijdens een verhuizing verstandig om je spullen die je in verhuisdozen stopt te voorzien van labels. Je kan gebruik maken van gekleurde post-it notities om de dozen te categoriseren tijdens het verhuizen. Door gebruik te maken van kleuren kan je gemakkelijk je spullen terugvinden. Zo kan je roze post-it notes plakken op alle dozen met keukenartikelen, oranje post-it notes op alle woonkamer artikelen en ga zo maar door. Ook kan je categoriseren door bijvoorbeeld groene post-it notes te plakken op alle dozen die je bijvoorbeeld weg wil doen.