Dit zijn dè badkamer trends van nu

De badkamer trends veranderen snel en soms niet goed bij te houden. Ga je dus verhuizen of ben je toe aan een nieuwe badkamer? Dan is het extra belangrijk dat je je badkamer inricht volgens de trends van nu. Een badkamer gaat namelijk het liefst minimaal vijftien jaar mee, dat betekent dus dat als je je badkamer inricht met verouderde trends dat je al snel achter de feiten aanloopt. In dit artikel zal ik je alles vertellen over dè trends van nu.

Zwarte accenten

Zwarte accenten zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit de wereld van de badkamer inrichtingen. We zien de zwarte accenten terug komen in de vorm van bijvoorbeeld een zwarte kraan, zwarte douchekoppen maar ook de lijsten van spiegels of deurposten. Zwarte accenten zorgen ervoor dat de look en feel van jouw badkamer helemaal bij de tijd is. Zwart geeft ect een moderne tint aan jouw badkamer.

Houten badkamermeubels

We zien ook steeds meer hout teruggekomen in badkamers. Houten badkamermeubels zijn goed te combineren met veel stijlen zo kan je hout goed combineren met een meer moderne stijl, maar een houtlook past het beste bij een retrostijl. De houtlook geeft echt sfeer aan de badkamer, je zal je er echt in huis voelen.

Een slimme badkamer

Een smart home is echt het ding van de laatste tijd. We verbinden al onze apparaten met elkaar en huizen die we kennen uit films worden steeds sneller werkelijkheid. De badkamer van de toekomst maak je natuurlijk ook helemaal smart. Dit doe je bijvoorbeeld met een slimme thermostaat. Hier regel je op afstand de temperatuur in jouw badkamer. Ook slimme lampen maken hier natuurlijk deel van uit, je zet de lampen aan en uit op afstand en je veranderd makkelijk de kleur voor een romantische sfeer in de badkamer.