Cementtegels kopen doe je hier

1 Welkom beste lezers, zoals jullie van mij gewend zijn vind ik het altijd heel leuk om over mijn of iemand anders woning te praten! Vandaag zal dat niet veel anders zijn. Ik heb weer een leuk en interessant stukje voor jullie dat gaat over iets wat ik in mijn badkamer heb laten zetten. Ik heb de afgelopen week nieuwe cementtegels op de muren laten aanbrengen (zie foto). Ik moet zeggen dat mijn badkamer al een tijdje aan renovatie toe was, alleen ik zat met het probleem dat mijn budget niet al te groot is op het moment. Vandaar dat ik iets moest vinden op korte termijn waardoor mijn badkamer zonder al te veel geld en moeite er op en top uit kwam te zien. En ja hoor zoals je ziet ziet alles er in de badkamer er opeens een heel stuk nieuwe/moderner uit dan voorheen!2

 

Hoe ben ik op de website van de tegels terecht gekomen.

Ik was lang bezig met het voor een adres waar ik de tegels zou kunnen bestellen. Ik ben namelijk langs heel veel woonwinkels in de buurt geweest, maar die konden mij helaas helemaal niks bijzonders aanbieden voor een leuke prijs. Alles wat ik kon vinden dat wel in mijn budget paste zag er weer niet uit. Tot ik met toeval op een goedkope en degelijke website kwam die cementtegels verkoopt! Hier heb ik een bestelling gedaan en die tegels hangen nu bij mij tegen de muur!3